Den ljusnande framtiden.. är min

Nu börjar en ny tid, ny era, min tid. Jag lämnar Sony Mobile i Lund den 30 september i år för nya utmaningar. Får ofta frågan vad vill du göra nu? Svart är att jag faktiskt inte riktigt vet ännu. Jag har anmält mig till Trygghetsrådet för att se vad de erbjuder och kommer samtidigt att göra en kompetensinventering (=vad jag har gjort de senaste 20 åren). Förhoppningsvis kommer jag framtill i denna inventering,vad jag vill och vad jag kan göra.

Så framtiden är spännande, men innan den 30 september så skall jag cykla till Paris med Team Rynkeby Lund, vandra en vecka med lufsarna i fjällen och cykla vätternrundan, samt ha lite semester i slutet av sommaren. Många härliga äventyr att se framemot de kommande månaderna. Nu gäller dock mest träning och att jobba klart på Sony, men sen kör jag mot nya mål.

Jag kommer att regelbundet framöver uppdatera om hur det går med målet mot Paris i Juli och allt annat kul som händer. Även taggen som finns här #anderslyssnar kommer att få en ny start.

Nu kör vi, så häng med

/Anders