Dags att uppdatera bloggen (wordpress)

Boulevarden.se körs med wordpress, jag har varit dålig på att uppdatera till senaste versionen av wordpress, främst för att det tar lite tid och jag vet inte hur de moduler jag anänder fungerar i en nyare version av wordpress. Dessutom skall jag gå från en senare version 2.9.x till den senaste versionen på 3.1.x och att gå över gränser från 2.x till 3.2 kännas alltid lite extra pirrigt.

Så om grillning och allt annat går bra ikväll tänkte jag ge mig på att även uppgradera detta stället. Mycket att tänka på innan man gör det och det var ett tag sedan. Men någon gång måste man ju gå från version 2 till version 3……

Men först skall jag då tända grillen och ta fram revbenen och marinera lite… sen blir det grillade revben, till detta serveras en fräsch vårsallad, pasta och grillade majskolvar. Till detta dricker man husets vin, rött skall det vara 🙂