Att få säga det man vill…..

.. är ett privilegium. Efter att jag lämnade mitt förtroendeuppdrag på Unionen (Unionenklubben på Sony Mobile), kan jag nu säga och tycka vad jag vill uta att eventuellt bli felciterad. Därmed inte sagt att det är mindre viktigt att vara förtroendevald och att jobba för sina medlemmar. Men det kan iblan bli lite tungt med förtroendemannalagen… man får mycket information, men i de flesta fall kan man inte dela med sig och ibland kan man bara ge en liten del.

I år var det första semstern på 5 år som jag kunde vara ”ledig”, ingen från klubben som ringde, ingen från HR som ringde, ingen medlem som hörde av sig… en skön och lång sommar var det. Ledigheten sträckte sig över 9 veckor och var välbehövlig. Något jag definitivt tänker göra om nästa sommar igen, det är då sista sommaren med föräldraledighet för minsta dottern… men tills dess skall det resas mycket…. kanarieöarna och lofsdalen är de resor som nu är inplanerade..

Ha det gott

Anders