BMSL från Lund i final (vi i femman)

2690844_520_292

Med pausdans och skarpa hjärnor knep laget från BMSL klass Röda 5 från Lund en finalplats. Ramlösa friskola 5A kämpade tappert men fick till slut se sig besegrade med siffrorna 28-20.

– Vi redo för slaget om Lund nästa vecka, sa de glada finalisterna i laget från Bilingual Montessori School, BMSL, Linn Tufvesson och Daniel Yahoo.

Frågorna var, som de ska vara i en semifinal, väldigt tuffa. Och trots en stark insats i sista momentet Stegen, där Ramlösa friskola 5A med Alexandra Markolj och Filip Johnsson i laget, satsade på en hög svårighetsgrad och svarade rätt, så fick de se sig besegrade.

Efter att slutresultatet fastställts till 28-20 till BMSL så var laget, och hejaklacken, mer än nöjda. Nu väntar ett riktigt Lundaderby i finalen. För laget som de möter är Flygelskolan 5B från just Lund.

Och finalen hör du på tisdag, den femte februari kl 17.00.