Bridge Constructor

Så var det helg igen och dags för ännu ett bra och prisvärt spel till Android-telefoner. Finns även i grattis version men då är det ju med reklam och det vill iaf jag helst slippa. Ni hittar spelet genom att trycka här Bridge Constructor . Länken öppnas i nytt fönster

Den # 1 pussel och simulering spel nu på Android!
Nominerad till ”Bästa Spel 2012” på den tyska Development Award.

bridge

Konstruera en bro med olika material, lägga den på prov med bilar och lastbilar, och låsa upp nästa hjärnskrynklande nivå!

Utforska den vackra ön nationen Camatuga och bygga broar över djupa dalar, kanaler eller floder. Stresstester visar om broarna du konstruerar tål daglig stress kontinuerlig användning från bilar och lastbilar.

Du kan välja mellan en rad olika material för varje enskild brygga, såsom trä, stål, kablar eller betongpelare. Använd lämpliga material och hålla sig inom budget för att bygga den perfekta bron. Tack vare valet av material kan du bygga varje bro en rad olika sätt – din budget är den enda begränsningen. Ställ din fantasi och kreativitet fri i denna roliga fysik pussel och simulering spel!

EGENSKAPER:
• 40 hjärna kittlande nivåer bro konstruktion
• 5 Inställningar: City, Canyon, strand, berg, kullar
• 25 + utmanande och roliga resultat att låsa på OpenFeint
• 4 olika byggmaterial: trä, stål, Kablar, betongpelare
• färgkodade belastning indikator för stress analys
• Två olika lastbärande nivåer: Bil och lastbil
• Höga poäng och topplistor
• Facebook-anslutning (uppladdning skärmdumpar och brygga poäng)
• Inga annonser i full version